ΤΡΟΠΟΙ – ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1. Αποστολή σε όλη την Ελλάδα με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ κουριερ. Το κόστος αποστολής είναι 4€ για όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες σας εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα από την καταχώρησή τους . Ο συνήθης χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες μέρες για τα αστικά κέντρα. Σε δυσπρόσιτες – απομακρυσμένες περιοχές & νησιά, ενδέχεται να χρειαστούν επιπλέον μέρες. Υπάρχει το ενδεχόμενο οι δυσπρόσιτες περιοχές να εξυπηρετούνται από το τοπικό ταχυδρομείο.

Σε περίπτωση αντικαταβολής υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2,9€.

Για τις παραγγελίες άνω των 60€ και έως 2 κιλά τα έξοδα αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Για παραγγελίες με μεγάλο όγκο, δεν ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για την αποστολή.

2.BOX NOW αποστολή σε 24ωρο Αυτόματο Μηχάνημα Παραλαβής – κόστος 2,5€ :

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω BOX NOW σε 24ωρο μηχάνημα παραλαβής – locker. Η παραγγελία θα σταλεί στο σημείο locker που επιλέξατε (δεν γίνεται αποστολή στη διεύθυνση του σπιτιού σας μέσω Box Now). Συνήθης χρόνος παράδοσης 1-3 εργάσιμες μέρες.

Η παραλαβή της παραγγελίας μπορεί να γίνει 24 ώρες το 24ώρο από εσάς στο locker που έχετε επιλέξει
Για την παραλαβή της παραγγελίας, αποστέλλεται ένα Pin στο κινητό με τον κωδικό που ανοίγει την BOX NOW θυρίδα. Έπειτα επισκέπτεστε το locker εντός 48 ωρών και με τον κωδικό ανοίγετε τη θυρίδα με το δέμα σας.
Το δέμα παραμένει στην θυρίδα για 48 ώρες (δυνατότητα παράτασης για ακόμα 24 ωρες μέσω της σελίδας https://track.boxnow.gr/ )
Για την αποστολή με BOX NOW είναι απαραίτητο να έχετε πληρώσει την παραγγελία με κάρτα ή με κατάθεση.
Για την παρακολούθηση του δέματος, βάζετε τον αριθμό αποστολής εδώ: https://track.boxnow.gr/track
Περισσότερες πληροφορίες για το πώς λειτουργεί η παραλαβή μέσω box now θα βρείτε εδώ https://boxnow.gr/faq

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
Διαθέτουμε τους παρακάτω εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής με σκοπό την διευκόλυνση και εξυπηρέτηση των πελατών μας:

1.Με αντικαταβολή μετρητοίς μέσω ΕΛΤΑ Courier (+2.9€). Θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για επιβεβαίωση της παραγγελίας εφόσον επιλέξατε την αντικαταβολή. Σε παραγγελίες που το βάρος τους ξεπερνά τα 2 κιλά ή το ποσό είναι άνω των 60€, ενδέχεται να σας ζητηθεί να πληρώσετε με κατάθεση.

2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό μας από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας (π.χ. από Πειραιώς σε Πειραιώς). Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη τράπεζα, τα έξοδα εμβάσματος θα πρέπει να επιβαρύνουν το δικό σας λογ/σμό. Αν επιβαρύνουν το δικό μας λογ/σμο, η παραγγελία θα ακυρώνεται και θα σας επιστρέφεται το ποσό μείον των εξόδων εμβάσματος. Ως αιτιολογία γράφετε το όνομά σας και μας στέλνετε το αποδεικτικό κατάθεσης με email στο info@viralshoes.gr ή μας ενημερώνετε τηλεφωνικά. Η παραγγελία θα αποστέλλεται μόνο όταν εμφανιστούν τα χρήματα στο λογ/σμό μας.
Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

Εθνική – ΙΒΑΝ : GR2801104110000041163044864 – Αρ. Λογ/σμού  41163044864

Eurobank – IBAN : GR9402602850000560101528636

Πειραιώς – IBAN : GR3601721170005117105616727 – Αρ. Λογ/σμού 5117105616727

Viva wallet – IBAN : GR6970100000000397092478143 – ID Λογ/σμού 397092478143

3.Πληρωμή μέσω IRIS PAYMENTS. Επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής την “Τραπεζική κατάθεση-IRIS”. Μπαίνετε στο application της τράπεζας και επιλέγετε “πληρωμή μέσω iris” γράφοντας το ΑΦΜ της εταιρίας μας 143977868. Σαν αιτιολογία βάζετε το όνομά σας.

4.Μέσω πιστωτικής – χρεωστικής κάρτας από το ασφαλές περιβάλλον πληρωμών της Viva Payments.

5.Παραλαβή και πληρωμή στο κατάστημα (μόνο με τηλεφωνική παραγγελία & συνεννόηση).

Σημειώσεις: 1. Σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε δύο τεμάχια σε ίδιο κωδικό και ίδιο νούμερο, επικοινωνήστε τηλεφωνικά για να δούμε αν υπάρχει το απόθεμα. 2. Οι τιμές του eshop ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του φυσικού καταστήματος. 3. Πελάτες που δεν παραλαμβάνουν παραγγελίες με αντικαταβολή και επιστρέφουν σε εμάς, υποχρεούνται να μας καταβάλλουν τα μεταφορικά έξοδα που πληρώσαμε στην κουριερ για την αποστολή & επιστροφή, ποσού 9€ με κατάθεση σε τραπ. λογ/σμό μας. 4. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την παραδώσουμε στην κουριερ. Αν η παραγγελία είναι καθοδόν, δεν γίνεται ακύρωση. Θα πρέπει να παραλάβετε και να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής προϊόντος για επιστροφή χρημάτων. Αν αρνηθείτε να παραλάβετε προπληρωμένη παραγγελία και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ισχύουν οι όροι επιστροφής χρημάτων (αφαίρεση μεταφορικών αποστολής και μεταφορικών επιστροφής καθώς η παραγγελία θα επιστρέψει σε εμάς). 5. Τα προϊόντα που γράφουν “διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας” θα είναι διαθέσιμα σε 4-10 εργάσιμες μέρες αφότου κάνετε την παραγγελία. Ο χρόνος αυτός ισχύει και για τα προϊόντα εκτός εποχής. 6. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης. Υπεύθυνη είναι η εταιρία κουριερ. 7. Για έκδοση τιμολογίου αντί απόδειξης, επικοινωνήστε μαζί μας. Στην περίπτωση τιμολογίου, δεν είναι δυνατή η υπαναχώρηση ούτε και η επιστροφή χρημάτων. 8. Παραγγελίες με δωρεάν μεταφορικά & προϊόντα άνω των 3 τεμαχίων, θα αποστέλλονται χωρίς τα κουτιά για μείωση του βάρους του δέματος.