ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ

Αλλαγές γίνονται εντός 14 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η πρώτη αλλαγή χρεώνεται 5€ (μέσω ebanking ή τοποθέτηση εντός του κουτιού). Κάθε αλλαγή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, είναι με δική σας χρέωση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε. Να μην έχει φορεθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να μην έχει φθαρεί το κουτί. Θα πρέπει να το συσκευάσετε σε σακούλα δεμένη με ταινία, όπως ακριβώς ήταν το δέμα που παραλάβατε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα δρομολογήσουμε αμέσως το προϊόν αλλαγής. Το προϊόν αλλαγής θα πρέπει να έχει ίδιο ή μεγαλύτερο κόστος από το προϊόν που επιστρέφετε. Η διαφορά θα πρέπει να κατατεθεί μέσω τραπέζης ή να τοποθετήσετε τα χρήματα εντός του δέματος που θα μας επιστρέψετε μαζί με τα έξοδα αλλαγής 5€. Για πληρωμή του ποσού στον κουριερ, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής. Για κάθε επόμενη αλλαγή μετά την πρώτη, η χρέωση είναι 9€ και καλύπτει τα μεταφορικά της αλλαγής αλλά και τη νέα αποστολή. Για προϊόντα με έκπτωση άνω του 45% ή με τιμή κάτω των 16€, η πρώτη αλλαγή χρεώνεται 9€.

Αλλαγές γίνονται με προϊόντα της τρέχουσας σεζόν ή της σεζόν που ανήκει το προϊόν που παραγγείλατε.

Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22969.60337 (σε ώρες καταστημάτων) ή μέσω email στο info@viralshoes.gr

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Αρχικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να καταγραφεί η επιστροφή. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε, να μην έχει φορεθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να μην έχει φθαρεί το κουτί, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Θα πρέπει να το συσκευάσετε σε σακούλα δεμένη με ταινία, όπως ακριβώς ήταν το δέμα που παραλάβατε. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί για το ποσό της αξίας του προϊόντος. Δεν επιστρέφονται χρήματα που καταβλήθηκαν για τα μεταφορικά έξοδα και την αντικαταβολή. Από το επιστρεφόμενο ποσό θα αφαιρεθούν και τα έξοδα επιστροφής 5€. Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών, αφού λάβουμε το προϊόν, σε τραπεζικό λογ/σμό που θα μας υποδείξετε αν πληρώσατε με αντικαταβολή ή κατάθεση. Αν πληρώσατε με κάρτα, τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα εντός 10 ημερών. Για την επιστροφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ΕΛΤΑ κουριερ με χρέωση παραλήπτη (δική μας), εφόσον έχετε επικοινωνήσει μαζί μας. Αν χρησιμοποιήσετε άλλη κουριερ, τα έξοδα βαρύνουν εσάς. Στην περίπτωση που παραλάβατε με δωρεάν μεταφορικά (αγορές άνω των 60€) και ζητήσετε υπαναχώρηση, διευκρινίζεται ότι από το επιστρεφόμενο ποσό θα αφαιρείται και το κόστος αποστολής αξίας 4€ που κατέβαλλε η εταιρία μας στην εταιρία κουριερ για την παραγγελία σας. *Επιστροφές λόγω υπαναχώρησης γίνονται μόνο για αγορές από το viralshoes.gr (δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό κατάστημα).

Η διεύθυνση του VIRAL SHOES είναι :

28ης Οκτωβρίου 94, Μέγαρα, T.K. 19100, Τηλ. 2296960337 (σε ώρες καταστημάτων)

ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ BOX NOW
Οι πελάτες που παρέλαβαν μέσω Box Now έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν το προϊόν τους, εφόσον δεν έχει φορεθεί και είναι σε άρτια κατάσταση, με την εξής απλή διαδικασία. Είναι απαραίτητο να επικοινωνήσετε μαζί μας για να ενεργοποιήσουμε την επιστροφή του δέματος. Στη συνέχεια, τοποθετείτε το προϊόν σε σακούλα δεμένη με ταινία, όπως ήταν το δέμα που παραλάβατε. Εξωτερικά της συσκευασίας, γράφετε σε χαρτί τον αριθμό αποστολής καθώς και τα στοιχεία μας ως παραλήπτη.
-Επιλέξτε το Locker που σας εξυπηρετεί (δείτε τα διαθέσιμα locker πάτησε εδώ : https://lockers.boxnow.gr/ )
-Πηγαίνετε στο locker και πληκτρολογήστε στην οθόνη το δεκαψήφιο κωδικό δέματος (parcel id) – τον οποίο βρίσκετε είτε επάνω στο voucher, είτε στο email/viber/sms που λάβατε από τη Box Now.
-Τοποθετήστε το δέμα μέσα στη θυρίδα και κλείστε.
-Τα έξοδα αλλαγής με box now είναι 5€ και θα πρέπει είτε να τα τοποθετήσετε εντός του δέματος που θα μας στείλετε, είτε να τα πληρώσετε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό μας. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα δρομολογήσουμε την αλλαγή σας χωρίς άλλη χρέωση. Αν το προϊόν αλλαγής είναι ακριβότερο, τοποθετείτε εντός του κουτιού τα χρήματα της διαφοράς ή τα καταθέτετε μέσω τραπέζης. -Στην περίπτωση της επιστροφής λόγω υπαναχώρησης μέσω box now, ισχύει η ίδια διαδικασία. Χρήματα που καταβλήθηκαν για μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται. Από το επιστρεφόμενο ποσό, θα αφαιρέσουμε 3€ έξοδα επιστροφής. -Σε περίπτωση που δεν παραλάβετε την παραγγελία από τη θυρίδα και επιστρέψει σε εμάς, τα χρήματα που θα σας επιστραφούν θα είναι το κόστος αγοράς του προϊόντος μείον το κόστος επιστροφής 3€. -Στην περίπτωση που παραλάβατε με δωρεάν μεταφορικά (αγορές άνω των 60€) και ζητήσετε υπαναχώρηση, διευκρινίζεται ότι από το επιστρεφόμενο ποσό θα αφαιρείται και το κόστος αποστολής αξίας 2,5€ που κατέβαλλε η εταιρία μας στην εταιρία κουριερ για την παραγγελία σας.

Σημειώσεις: 1. Σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε δύο τεμάχια σε ίδιο κωδικό και ίδιο νούμερο, επικοινωνήστε τηλεφωνικά για να δούμε αν υπάρχει το απόθεμα. 2. Οι τιμές του eshop ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του φυσικού καταστήματος. 3. Πελάτες που δεν παραλαμβάνουν παραγγελίες με αντικαταβολή και επιστρέφουν σε εμάς, υποχρεούνται να μας καταβάλλουν τα μεταφορικά έξοδα που πληρώσαμε στην κουριερ για την αποστολή & επιστροφή, ποσού 9€ με κατάθεση σε τραπ. λογ/σμό μας. 4. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την παραδώσουμε στην κουριερ ή σε θυρίδα. Αν η παραγγελία είναι καθοδόν, δεν γίνεται ακύρωση. Θα πρέπει να παραλάβετε και να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής προϊόντος για επιστροφή χρημάτων. Αν αρνηθείτε να παραλάβετε προπληρωμένη παραγγελία και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ισχύουν οι όροι επιστροφής χρημάτων (αφαίρεση μεταφορικών αποστολής και μεταφορικών επιστροφής καθώς η παραγγελία θα επιστρέψει σε εμάς). 5. Η εταιρία μας δεν φέρει ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις παράδοσης. Υπεύθυνη είναι η εταιρία κουριερ.

Ωράριο καταστήματος & επικοινωνίας: Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 10.00-14.15, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 10.00-14.00 & 18.00-21.00.