ΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ

Αλλαγές γίνονται εντός 10 ημερών από την ημέρα που θα παραλάβετε τo δέμα σας. Η πρώτη αλλαγή χρεώνεται 5€ (μέσω ebanking ή τοποθέτηση εντός του κουτιού). Για κάθε επόμενη αλλαγή, η χρέωση είναι 6€. Κάθε αλλαγή γίνεται αποκλειστικά μέσω της εταιρείας ΕΛΤΑ ΚΟΥΡΙΕΡ αφού πρώτα επικοινωνήσετε μαζί μας. Εάν πραγματοποιήσετε την επιστροφή σας με οποιαδήποτε άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών, είναι με δική σας χρέωση. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε. Να μην έχει φορεθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να μην έχει φθαρεί το κουτί. Θα πρέπει να το συσκευάσετε σε σακούλα δεμένη με ταινία, όπως ακριβώς ήταν το δέμα που παραλάβατε. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα δρομολογήσουμε αμέσως το προϊόν αλλαγής. Αν το προϊόν αλλαγής που θα επιλέξετε είναι ακριβότερο, η διαφορά θα πρέπει να κατατεθεί μέσω τραπέζης ή να τοποθετήσετε τα χρήματα εντός του δέματος που θα μας επιστρέψετε μαζί με τα έξοδα αλλαγής 5€. Για πληρωμή του ποσού στον κουριερ, επιβαρύνεστε με τα έξοδα αντικαταβολής. Αν το προϊόν αλλαγής είναι φθηνότερο, σας καταθέτουμε τη διαφορά σε λογ/σμο που θα μας υποδείξετε εντός 5 ημερών.

Αλλαγές γίνονται με προϊόντα της τρέχουσας σεζόν ή της σεζόν που ανήκει το προϊόν που παραγγείλατε.

Για τη διαδικασία αλλαγής θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 22969.60337 (ώρες καταστημάτων) ή μέσω email.

Η εταιρεία δε φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιές ή φθορές των προϊόντων μετά τη χρήση τους και δεν υποχρεούται να αντικαταστήσει τα προϊόντα αυτά.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΛΟΓΩ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε την παραγγελία σας εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής. Αρχικά, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να καταγραφεί η επιστροφή. Το προϊόν θα πρέπει να βρίσκεται σε άρτια κατάσταση, όπως το παραλάβατε, να μην έχει φορεθεί, να μην έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να μην έχει φθαρεί το κουτί, μαζί με την απόδειξη αγοράς. Θα πρέπει να το συσκευάσετε σε σακούλα δεμένη με ταινία, όπως ακριβώς ήταν το δέμα που παραλάβατε. Η επιστροφή των χρημάτων θα πραγματοποιηθεί για το ποσό της αξίας του προϊόντος. Δεν επιστρέφονται χρήματα που καταβλήθηκαν για τα μεταφορικά έξοδα και την αντικαταβολή. Από το επιστρεφόμενο ποσό θα αφαιρεθούν και τα μεταφορικά επιστροφής 5€. Η επιστροφή των χρημάτων ολοκληρώνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών αφού λάβουμε το προϊόν, σε τραπεζικό λογ/σμό που θα μας υποδείξετε. Για την επιστροφή, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ΕΛΤΑ κουριερ με χρέωση παραλήπτη (δική μας), εφόσον έχετε επικοινωνήσει μαζί μας. *Επιστροφές λόγω υπαναχώρησης γίνονται μόνο για αγορές από το viralshoes.gr (δεν ισχύει για αγορές από το φυσικό κατάστημα).

ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕ BOX NOW
Η συγκεκριμένη μέθοδος ισχύει μόνο για τους πελάτες που παρέλαβαν την παραγγελία τους με τον ίδιο τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση μαζί μας. Έπειτα αφού σας αναφέρουμε ποιό σημείο locker μας βολεύει για να παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα πρέπει να επισκεφτείτε το σύνδεσμο https://p2p.boxnow.gr/shipment-step-one και να κάνετε τη διαδικασία γράφοντας τα στοιχεία (δικά σας και δικά μας), επιλέγοντας το μέγεθος του δέματος (μεσαίο) και πληρώνοντας το κόστος (3€) με την κάρτα σας. Εκτυπώνετε τα στοιχεία αποστολής ή τα σημειώνετε σε χαρτί το οποίο θα κολλήσετε εξωτερικά στο δέμα της επιστροφής. Στη συνέχεια, πηγαίνετε στο locker και το τοποθετείτε στη θυρίδα. Μόλις παραλάβουμε το προϊόν, θα δρομολογήσουμε την αλλαγή σας. Αν το προϊόν αλλαγής είναι ακριβότερο, τοποθετείτε εντός του κουτιού τα χρήματα της διαφοράς ή τα καταθέτετε μέσω τραπέζης. Στην περίπτωση της επιστροφής λόγω υπαναχώρησης, ισχύει η ίδια διαδικασία. Χρήματα που καταβλήθηκαν για μεταφορικά έξοδα δεν επιστρέφονται.

Η διεύθυνση του VIRAL SHOES είναι :

28ης Οκτωβρίου 94, Μέγαρα, T.K. 19100

Τηλ. 22969.60337

Σημειώσεις: 1. Σε περίπτωση που θέλετε να παραγγείλετε δύο τεμάχια σε ίδιο κωδικό και ίδιο νούμερο, επικοινωνήστε τηλεφωνικά για να δούμε αν υπάρχει το απόθεμα. 2. Οι τιμές του eshop ενδέχεται να διαφέρουν από τις τιμές του φυσικού καταστήματος. 3. Πελάτες που στο ιστορικό τους έχουν άρνηση παραλαβής, θα παραλαμβάνουν τη νέα τους παραγγελία μόνο εφόσον επέλεξαν είτε την πληρωμή με κάρτα είτε την κατάθεση. 4. Ακύρωση παραγγελίας μπορεί να γίνει μόνο πριν την παραδώσουμε στην κουριερ. Αν η παραγγελία είναι καθοδόν, δεν γίνεται ακύρωση. Θα πρέπει να παραλάβετε και να ακολουθηθεί η διαδικασία επιστροφής προϊόντος για επιστροφή χρημάτων. Αν αρνηθείτε να παραλάβετε προπληρωμένη παραγγελία και ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, ισχύουν οι όροι επιστροφής χρημάτων (αφαίρεση μεταφορικών αποστολής και μεταφορικών επιστροφής καθώς η παραγγελία θα επιστρέψει σε εμάς).